Rundvisning og Kurser

Rundvisning og Kurser

En dag som brygger

Kom og får en dag som brygger på Gundestrup Mejeri og Bryghus. Du vil komme rundt i bryggeriet og være med til at lave den gode øl.

Deltager max 8 personer til 350 kr. pr person, ved 1-5 personer vil samlet pris være min. 2000 kr.


Ølsmagning

Kom til ølsmagning på Gundestrup og smag på nogle af de gode øl vi laver, samtidig vil bryggeren fortælle om de forskellige øl, og hvordan de kan nydes. Samtidig vil der blive serveret en lille snack til.

Deltager min 12 personer. 100 kr. pr pers.


Rundvisning

Kom og få en spændende rundvisning på Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor mejeristen vil fortælle om hvordan de producere oste, hvordan de laver øl og hvordan man kan kombinerer disse to produktioner. Efter rundvisningen vil der serveres øl og oste med brød og evt. pølser.

Deltager min. 12 personer.

Pris: Ost og øl 150 kr. pr pers.

        Ost, øl og pølser 200 kr. pr pers.

Vi tager også ud og fortæller om Gundestrup Mejeri og Bryghus, hvor pris pr person er den samme men der vil komme et tillæg på 250 kr. i timen samt kørsels takst.


Foredrag

Øl, ost og sjov ( kan være smagsbedømmelser eller lign.) er titlen på foredraget der kan bestilles fra Gundestrup Mejeri og Bryghus. Det er hvor mejeristen/brygmesteren kommer ud og holder foredrag om osteproduktion, ølproduktion samt hvordan gær, valle og ost hænger sammen. Vi kan have smagsprøver med efter aftale. Foredraget kan ligeledes kombineres med en ost og øl smagning på mejeriet eller ved jer.

Varighed er efter aftale. Pris fra 5000 kr.Alle priser er uden moms