Handelsbetingelser: Gundestrup Mejeri og Bryghus A/S

1. GENERELLE OPLYSNINGER

Gundestrup Mejeri og Bryghus A/S

Åløkke Allé 5 

5000 Odense C

mail@mejeri-bryg.dk

CVR:40452265

 

2. BETALING

Du kan anvende en lang række betalingskort på mejeri-bryg.dk.

Vi tager imod Dankort, Visa samt Mastercard.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hver gang der hæves et beløb på dit kort, vil du modtage en kvittering på den e-mail, som er tilknyttet din ordre.

Alle beløb er opgivet i DKK inkl. moms.

 

3. PRODUKTER

 mejeri-bryg.dk finder du unikke fødevarer samt forædlede varer. 

 

4. LEVERING

Forsendelsen vil blive forsøgt placeret efter anvisning i feltet “leveringsanvisning”. Den finder du, når du checker ud. Du kan f.eks. skrive “I garagen, ved hoveddøren, i skuret eller hos naboen (oplys da navn) Anvisningen forsøges efterlevet, men kan ikke garanteres af vores eksterne fragtfirma, Xpressen.

Forsendelsen leveres som flexlevering, hvilket betyder at fragtmanden kan stille forsendelsen ved din hoveddør såfremt du ikke er hjemme. Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, vil fragtmanden kontakte dig telefonisk for at finde den bedste løsning.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at levere til ikke-brofaste øer.

 

5. FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Mange af vores varer er ferske fødevarer samt kolonialvarer, og disse tager vi ikke retur jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr 4.

Skulle der opstå et problem med en leveret vare, fordi den er gået i stykker undervejs, eller der er et andet problem, skal du hurtigst muligt kontakte os på mail@mejeri-bryg.dk (senest dagen efter levering kl. 12.00).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

 

6. RETURNERING

Hvis din returnering drejer sig om andet end ferske fødevarer samt kolonialvarer, skal du sende din bestilling retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gundestrup Mejeri og Bryghus A/S

Åløkke Allé 5 

5000 Odense C

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

7. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os, har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Dette gælder ikke for ferske/frosne fødevarer samt kolonialvarer.

Varen sendes til:

Gundestrup Mejeri og Bryghus A/S

Åløkke Allé 5 

5000 Odense C

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

8. PERSONDATAPOLITIK

Når du opretter dig som medlem, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn

– Adresse

– E-mail

– Betalingskort

Registrering af disse oplysninger anvendes udelukkende til at levere dine bestillinger samt håndtering af dit medlemskab.

Din oplysninger bliver opbevaret så længe, du har en bruger hos mejeri-bryg.dk, og op til to år efter eventuel afmelding, såfremt du har haft et plus medlemskab.

Betalingskortoplysninger opbevares krypteret ved PCI DSS compliance standard. mejeri-bryg.dk har ikke direkte adgang til disse, da de opbevares sikkert af vores betalingspartnere.

Alle oplysninger opbevares udelukkende for at give dig den bedste service, og vil aldrig blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Tilmelder du dig et arrangement, nyhedsbrev eller lign. på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster med henblik på fremsendelse af bekræftelse på tilmelding. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail. Efterfølgende gemmes denne mail med henblik på fremsendelse af information om andre arrangementer, der kunne have din interesse. Mailen lagres alene på vores e-mail-server.

 

9. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@mejeri-bryg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.