Gundestrup Bryghus

Veteran Pilsner

Øl brygget på respekt

Veteran pilsneren er lavet for at vise vores support til de danske krigs veteraner og den indsats de yder.

Veteran Pilsneren er en Classic øl og så den tekst som der står på etiket.

Gundestrup Mejeri og Bryghus giver 1,50 kr. pr øl der bliver solgt af Veteran Pilsneren til www.veteranstøtten.dk samt 0,75 kr. pr Veteran Pilsner til www.familienetværket.dk

Veteraner støtter veteraner

Veteranstøtten, tlf. 80 60 80 30

Veteranstøtten, der er en organisation under Danmarks Veteraner, har til formål at hjælpe hjemvendte veteraner, der har det svært. Det gør vi under mottoet: ”Veteraner støtter Veteraner”.


Derfor henvender vi os både til dem, som har brug for støtte og hjælp og til dem, som kommer styrket ud af deres internationale ophold. Som noget unikt er vores hjælp og støtte til andre Veteraner udført af erfarne veteraner – så vi ”taler samme sprog”, hvilket giver tillid og troværdighed fra første kontakt.

Vores nye folder til veteran Pilsner.
Vi støtter hjemvendte veteraner gennem vores veteran pilsner. Alle skal have ret til hjælp.

Support døgnet rundt

Veteranstøtten tilbyder alt lige fra en døgntelefon (80 60 80 30), over sociale og faglige fællesskaber med bl.a., gensynstræf, friluftsture, missionsture og idrætsaktiviteter, for derigennem at øge og styrke deres mentale situation og deres selvværd i trygge rammer blandt ligestillede.

Veteranstøttens aktiviteter er for alle veteraner og deres familier, der har behov for eller lyst til at virke i et miljø som giver mening! Det kræver ikke medlemskab af foreninger for at få hjælp.

Se mere på: www.veteranstøtten.dk

Veteraner støtter Veteraner

Sådan ser vores veteran pilsner etikette ud.

Læs mere om

Veteran Pilsner

Vil du vide mere om Veteran Pilsner, eller bare følge med?