Lad dig inspirerer af

Spansk omelet med gedeost

 Spansk omelet med gedeost

2 stor løg, hakket.
40 g smør
1/2 dl olivenolie
5 fed hvidløg, fint hakket
650 g kartofler, skrællet og skåret i grove stykker af ca.2 cm tykkelse .
8 stk æg
1 tsk røget paprika
1 tsk salt
peber efter smag.
150g gedeost.

Fremgangsmåde

Steg løget i smør og olien ved lav varme til det er klaret uden at brune. Det burde tage Ca. 10 – 15 min. Tilsæt hvidløget og steg yderligere 5 minutter.
Kom kartoffelstykkerne i panden og steg ved lav varme i Ca. 15 minutter. eller til kartoffelstykkerne er blevet bløde.
Pisk æg, røget paprika, salt, og peber sammen i en skål.
Kom de piskede æg i panden og rør det sammen. Dæk den til med folie eller et låg. Tilbered ved lav varme i Ca. 20 minutter eller til den er let gylden i bunden og i siderne.
Efter de 20 minutter vendes omeletten og belægges med skåren eller reven gedeost.
Tilberedes yderligere i 5 – 10 minutter.
Kan serveres varm, lun eller kold, med marineret grøn salat.