Lad dig inspirerer af
Stegt rygeost med råsyltede bær
Stegt rygeost med råsyltede bær
4 rektangulære stykker rygeost a 50g.
Hvede eller rugbrødsrasp.
Lidt sukker til drys.
Olie og smør til stegning.
100g blandede bær. Gerne indeholdende solbær og ribs.
0,5 dl sukker.
Fremgangsmåde
Bærende blandes med sukkeret og sættes på køl 1 døgns tid.
Rør i blandingen undervejs.
Vend bær i sukker, og kom på glas.
Vend rygeoste stykkerne i raspen og tryk den så den binder.
Drys lidt sukker på begge sider.
Frys stykkerne 45 min før brug.
Varm en pande op.
Tilsæt olie på panden i ½ cm tykkelse.
Tag rygeosten fra frys og tryk raspen på alle sider.
Når olien begynder at ryge lægger man rygeoste stykkerne på.
Tilsæt lidt smør.
Steg hver side 10-20 sekunder.
Anret på tallerkener som er belagt med de råsyltede bær og server straks.
Råsyltede bær
100g blandede bær. Gerne indeholdende solbær og ribs.
0,5 dl sukker.
Fremgangsmåde
Bærende blandes med sukkeret og sættes på køl 1 døgns tid.
Rør i blandingen undervejs.
Vend bær i sukker, og kom på glas.
Vend rygeoste stykkerne i raspen og tryk den så den binder.
Drys lidt sukker på begge sider.
Frys stykkerne 45 min før brug.
Varm en pande op.
Tilsæt olie på panden i ½ cm tykkelse.
Tag rygeosten fra frys og tryk raspen på alle sider.
Når olien begynder at ryge lægger man rygeoste stykkerne på.
Tilsæt lidt smør.
Steg hver side 10-20 sekunder.
Anret på tallerkener som er belagt med de råsyltede bær og server straks.