Lad dig inspirerer af

Gundestrup salatost bagt med tomat og løg

Gundestrup salatost bagt med tomat og løg

100g Gundestrup salat ost.
6 stk. cherrytomater i halve.
2 skalotteløg i skiver af ½ cm.
3 stilke frisk timian.
1 stilk frisk rosmarin.
Fint revet skal og saft af ½ citron.
1 spsk. oliven olie.
1 fed hakket hvidløg.
Groft kværnet sort peber.
½ tsk. Salt.

Fremgangsmåde
Osten lægges i en oliven olie smurt ildfast lav skål.

  1. Fordel de ½ sherry tomater i skålen.
    Læg krydderurterne over tomaterne.
    Rør oliven olie sammen med hvidløg, citronsaft, citronskal, salt og peber.
    Bages i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.
    Serveres rygende varm med brød til.
    Brødet kan med fordel brydes i små stykker og lægges i skålen.
    Man tager sin gaffel og køre brødet rundt i osten.